Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Retornarem a l’activitat sanitària habitual a la consulta d'Ivorra

L’horari de consulta serà dimecres de 11.30h a 12.30h

DIVENDRES 13 NOVEMBRE 2020

Ens dirigim a vostès per informar-los que a partir del proper dimecres 18 de novembre de 2020 retornarem a l’activitat sanitària habitual a la consulta d'Ivorra.
Degut a un període en el que el COVID ens ha fet canviar la nostra dinàmica de treball, us informem i demanem que per la bona gestió i seguretat a la consulta amb les següents indicacions:


1. S’estableixi un circuit de cita prèvia telefònica per demanar visita mèdica o d’infermeria trucant els dies previs al telèfon 973 524145 (consulta St.Ramon) i des d´on es valorarà si la visita serà presencial o es pot resoldre al moment via telefònica (gestions de baixes, programacions, derivacions, prescripcions farmacològiques, etc...)


2. L’horari de consulta serà dimecres de 11.30h a 12.30h


3. Per urgències els usuaris poden contactar telefònicament als seus professionals al consultori mèdic de St. Ramón al telèfon 973 524145 o CAP CERVERA 973 531048. En cas de simptomatologia compatible amb COVID preguem no acudeixin a la consulta sense previ contacte telefònic amb el seu Metge/Infermera.


4. Es demana que l’usuari arribi a l’hora citada i no abans per assegurar que a la sala d’espera hi hagi un màxim de 2 usuaris i evitar aglomeracions i risc de contagi.


5. Es sol·licita als ajuntaments locals que per al bon funcionament d’aquestes visites hi hagi una acurada neteja i desinfecció de les consultes així com un eficient servei de calefacció/ internet els dies que es passi consulta.Restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment i preguem en feu la màxima difusió als usuaris dels vostres pobles. Atentament;


Serveis Mèdics St.Ramón- ABS Cervera Dra. Mireia Falguera Vilamajó DUI Núria Garcia Farré