Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Universitat de Bismarck (EEUU) visita el Sant Dubte d’Ivorra

El passat dia 6 de maig, Ivorra va rebre la visita de 74 estudiants de la Universitat de Mary, en Bismarck (Dakota del Nord). La mateixa universitat va programar per aquesta primavera un pelegrinatge per diferents santuaris d’Europa i, entre ells, el Sant Dubte d’Ivorra per la seva devoció a l’Eucaristia.

Imatge: Parròquia d’Ivorra
Imatge: Parròquia d’Ivorra

DIMARTS 09 MAIG 2023

Després de sentir la història del prodigi d’Ivorra i d’admirar les relíquies, ells mateixos van proposar poder cantar a l’església i oferir un concert polifònic a càrrec del cor universitari. Van interpretar peces, com ara “Ave verum Corpus”, amb música del professor John Trotta, “O sacrum convivium”, de Philip Stopford i altres peces en un recital d’una hora i mitja de durada.

L’església parroquial era plena de gent, que van gaudir de la qualitat del cant d’aquests estudiants americans. Aquell dia procedien de Montserrat i després van continuar el seu periple per Europa, des d’on van enviar aquest missatge: “Gracias de nuevo por recibir a los estudiantes universitarios ayer.  Fue una experiencia conmovedora para nosotros y estamos muy bendecidos de haber pasado un tiempo en su localidad.  ¡Gracias por la oportunidad!”.

Informa: Parròquia d’Ivorra