Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Església de Sant Cugat acull amb èxit una audició de Mozart

El concert s’emmarcava dins el cicle “ESPURNES BARROQUES,  Música i experiències al territori Barroc”.

DILLUNS 21 SETEMBRE 2020

Ivorra va acollir el passat diumenge 20 de setembre el concert “Pitjor que una flauta, dues flautes” una proposta musical d’Acadèmia 1750 que van materialitzar els músics Joan Bosch (flauta), Adriana Alcaide (violí), Núria Pujolràs (viola) i Frances Bartlett (violoncel).

L’audició, que es va celebrar a l’Església de Sant Cugat, va oferir una integral dels quartets amb flauta de W.A.Mozart, composada pel geni de Salzburg al moment de la construcció de l'església parroquial.

L’actuació va comptar amb una molta bona assistència i va anar acompanyada de xocolates i les cerveses de la Fundació Casa Dalmases.

______

Espurnes Barroques vol contribuir a posar al mapa el Territori Barroc: un triangle de petits municipis compresos entre el Santuari del Miracle, Cervera i Manresa que han preservat un important llegat barroc. A través de propostes culturals d’alta qualitat, i amb una vocació social i educativa de base, es vol promocionar integralment l’entorn rural, propiciant experiències úniques a l’abast de tothom.

Indrets solitaris, retaules esplèndids, vins selectes, gastronomia històrica, tallers de dansa…, tot en una dimensió de petit format que permet el contacte directe amb els músics i els espais. I en un entorn i un paisatge que, a la primavera, brilla com mai. Una experiència feta miracle!