Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Ivorra finalitza les obres de pavimentació de la travessia del carrer Central i del tram interior del carrer Forn.

Per poder executar aquesta actuació l’ajuntament ha comptat amb subvenció de la Diputació de Lleida, dins el Pla Extraordinari d'inversions de la Diputació de Lleida 2017 i 2018.

Carrer Central
Carrer Central

DIMECRES 02 FEBRER 2022

NOTA DE PREMSA.- 

L’Ajuntament d’Ivorra finalitza les obres de pavimentació de la travessia del carrer Central i del tram interior del carrer Forn.

L’Ajuntament ha portat a terme aquesta actuació que ha consistit a reformar les instal·lacions soterrades i pavimentar aquests carrers seguint el mateix estil que la resta de carrers del nucli antic del municipi.

El pressupost total de l’actuació ha estat de 64.907, 55 € amb IVA inclòs i per poder executar aquesta actuació l’ajuntament ha comptat amb subvenció inicial de 63.275,00 € de la Diputació de Lleida.  La subvenció és del Pla Extraordinari d'inversions de la Diputació de Lleida 2017 i 2018.

Les obres han estat fetes per Construccions i paviments Marsol 2000 SL i es van acabar el passat desembre de 2021. Concretament, es van portar a terme demolicions i moviments de terres, adequació de la xarxa de clavegueram fent-la separativa residuals i pluvials, i també es va fer la reposició de les connexions de la xarxa d’aigua potable. Es va fer la col·locació d’un hidrant així com la disposició d’embornals d’evacuació de les aigües pluvials per la connexió a la xarxa de clavegueram i pavimentació del carrer amb lloses de pedra natural del mateix tipus.

Segons l’ajuntament era una actuació necessària, ja que les xarxes de serveis eren obsoletes, construïdes als anys 40-60, el clavegueram també era antic i calia modernitzar-ho per evitar les greus mancances visibles a la pavimentació.

Febrer, 2022.

  

 Tram interior del carrer Forn.