Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat Mossos d'Esquadra

Des de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra us informem s'ha engegat un Pla de contingència per a la seguretat de les víctimes de violència masclista, domèstica i altres víctimes vulnerables, en què la vostra participació és imprescindible per garantir la seguretat.

DIMARTS 31 MARÇ 2020

Com ja sabeu, la situació actual pel COVID-19 comporta una convivència permanent i la mobilitat reduïda de la ciutadania, fet que pot afavorir situacions d'abús i/o violència amb l’agreujant de la dificultat per a la víctima de no poder trucar als serveis, trobar suport de familiars, amistats o professionals.


Per aquests motius, us agrairíem que estiguéssiu atents a qualsevol situació de vulnerabilitat del vostre entorn i, si detecteu algun fet delictiu, ens aviseu al telèfon d'emergències 112.


També us demanem que feu la màxima difusió del cartell amb consells preventius pel veïnatge a totes les entitats, associacions i comunitats de veïns perquè, si ho consideren adequat, el puguin penjar al replà de les seves finques.


Aprofitem per recordar-vos que també ens teniu disponibles a les xarxes socials corporatives.
Moltes gràcies per la vostra cooperació i col·laboració.

Atentament,


Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra
Sabadell, 25 de març de 2020