dimarts, 22 de gener de 2019
Pl. Major, 1, Ivorra - 25216
Telèfon: 973 524 036 Fax: 973 524 399

Festes i celebracions

27/01/2009

Festes i celebracions


Festa de Sant Antoni  

El 17 de gener és Sant Antoni Abat  un dels patrons del poble -. Els veïns es reuneixen a lesglésia parroquial per celebrar la Missa de Sant Antoni. Posteriorment hi ha un dinar de germanor al Local Social del poble.  

Festa Major dHivern  

El dia 2 de febrer, Festa de al Candelera, és tradició anar al Santuari de Santa Maria a beneir les espelmes. Després, al Local Social, hi  ha el Ball de Festa Major.  

Aplec del Sant Dubte  

Per Pasqüetes (el diumenge sobre de Pasqua) es celebra laplec del Sant Dubte.
Hi ha missa al Santuari on tradicionalment solen acudir els veïns del municipi i dels terme pròxims. Lacte culmina amb una arrossada popular per tothom a lentorn del Santuari.
 

Sant Isidre  

Per Sant Isidre, patró dels pagesos, es celebra missa a lesglésia parroquial i en sortir es fa la benedicció dels tractors. Després hi ha un gran dinar de germanor.  

Festa Major dEstiu  

Els dies 15, 16 i 17 dagost es celebra la Festa Major dEstiu dIvorra. Es tradició celebrar la missa al Santuari de Santa Maria, la patrona del poble. La resta dactes de la festa, com són el ball, el concurs de botifarra, els divertiments infantils, el sopar de germanor, les havaneres, etc es fan a la Plaça Major del poble i al Local Social.

 


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web